Termőföld szállítás

Termőföld szállítással kapcsolatos információk:

 

– A termőföldet billenőplatós tehergépjárművekkel szállítjuk ki a megrendelési címre. Minimális rendelés 0,5 köbméter, maximális rendelés 1,5 köbméter/kanyar.Termőföld és építőanyag szállítás Budapesten és Pest megye számos településén egyaránt.

– Igény esetén zsákos termőföldet is tudunk szállítani. A bezsákolt termőföld kiszerelése (25 Kg/zsák).

Homok, Sóder, Murva, Termőföld, Kulé Kavics, Tört Kavics, és minden más egyéb építőanyag fuvarozással kapcsolatos fő vállalási területünk Budapest és vonzáskörzete.

– Aktuális napi építési anyag (Termőföld, Sóder, Homok, Cement, Tégla, Zsákos Építőanyag, Faáru, stb.) árakkal kapcsolatosan érdeklődjön telefonon vagy email üzenetben.Termőföld, Homok, Sóder szállítás Budapesten és Pest megye bizonyos településein. Ha építőanyag szállítás, akkor koncz 2004 Bt.

– Cégünk több budapesti tüzép telep és sóder depó szállítási partnere immáron több évtizede, ebből kifolyólag garantálni tudjuk, a napi legkedvezőbb építőanyag árakat.

– Építőanyag és ömlesztett áru szállítás megrendelésével kapcsolatosan, megrendelőink részére tudunk bocsájtani, nyitott, zárt, és billenőplatós teherautókat egyaránt.

– Tehergépjárműveink össztömegéből adódóan (3,5 tonna) külön behajtási engedélyt, sehol sem kell igényelni!

 

Építési anyag és Ömlesztett áru szállításával kapcsolatos információk:

– Az ömlesztett árut (Homok, Sóder, Kavics, Murva, Termőföld) kizárólag billenőplatós kisteherautóval szállítjuk ki, a gyorsan és praktikusabb munkavégzés érdekében.

– Építőanyag szállítással kapcsolatosan, rendelkezésükre tudunk bocsájtani zárt, nyitott és billenő platós kisteherautókat is.

– Telephelyünk Budapesten van (Dél-Pest), ebből adódóan az építőanyag szállítással kapcsolatos szolgáltatásaink fő területe a főváros és környéke.

– Tehergépjárműveink 3.5 tonna össztömegűek, így behajtási kötelezettség nélkül mehetnek a fővárosban és környékén.

– Az aktuális építőanyag árakról, kérjük telefonon vagy emailben érdeklődjön.

– A szállítandó építési anyag vagy ömlesztett áru összsúlya, maximum 2 tonna lehet kanyaronként.

Termőföld szállítás megrendelésének menete

– Felhívja cégünket a kapcsolat menüpontban található telefonos elérhetőségeink egyikén, vagy közvetlen üzenetet is küldhet részünkre.

– Tájékoztatjuk Önt az aktuális építőanyagokkal kapcsolatos árakról, és természetesen tanácsot is adunk, amennyiben nem tudná pontosan mire is van szüksége.

– Amennyiben megbeszéltük a szállítandó építőanyaggal (Pl. Tégla, Homok, Sóder, Faáru, Cement, Zsákos építőanyag, stb.) kapcsolatos részleteket, cégünk kiszállítja Önnek a megrendelt árut.

– A megrendelés címén átadjuk a vevő részére a tüzép telepen kiállított építési anyagokról, ömlesztett áruról kapott számlát, amit cégünk felé a szállítási díjjal együtt kiegyenlít. Magyarán Ön kényelmesen otthonról megrendelheti az szállítást, nem kell fáradnia azzal a dologgal, hogy bejön a tüzép telepre kifizetni a szükséges építési anyagok árát, hanem ezt majd cégünk felé, a szállítási címen kiegyenlíti a fuvardíjjal együtt.

Ömlesztett áru (szóródó anyag) szállítással kapcsolatosan állunk rendelkezésükre korrekt szállítási és anyag árakkal, több mint 20 éve!


Termőföld szállítás Árak

Termőföld szállítás Megrendelése


Hívjon bizalommal, kollégáink minden kérdésben maximálisan a segítésükre lesznek!

Építőanyag és ömlesztett áru szállítás budapesten és Pest megye számos településén egyaránt. Koncz 2004 Bt - Garantált megoldásokat szállítunk

Comments are closed.