Tégla szállítás

Tégla szállítással kapcsolatos információk:

 

Építőanyag és ömlesztett áru szállítás Budapest korrekt árakon– A tégla szállítást Budapesten és vonzáskörzetében, 3.5 tonna össztömegű tehergépjárművekkel végezzük

– Tehergépjárműveink össztömegéből adódóan (3,5 tonna) külön behajtási engedélyt, sehol sem kell igényelni!

– Tégla szállítás esetében is kanyaronként maximum 2 tonnát tudunk szállítani, ami 2 raklapnyi téglát jelent bármelyik fajtából.

– Egész raklapos tégla szállításának megrendelése esetében, a téglák darab ára  kedvezőbb, mintha megbontott raklapos tégla szállítást rendelne.

– A megrendelési címen kizárólagosan a tehergépjármű mellé pakolunk, emeletre történő felhordást nem vállalunk.

– Aktuális napi építési anyag (Sóder, Homok, Cement, Tégla, Zsákos Építőanyag, Faáru, stb.) árakkal kapcsolatosan érdeklődjön telefonon vagy email üzenetben.

Szállítandó téglák típusai:Építőanyag szállítás Budapest

Kisméretű téglák szállítása

1. Sima falazó tégla

2. Nagy szilárdságú tégla (Hő és fagyálló)

3. Klinkertégla (Dísztégla)

– Ikersejt tégla (Mérete: a kisméretű tégla duplája)

– B 30 falazótégla

– Porotherm 30 és Porotherm 38

– HB 30 és HB 38

– Zsalukő

– Ytong tégla (Szélesség szerint: 5, 7.5, 10, 12.5, 15, 20, 25, 30, 40)

Cégünk több budapesti tüzép telep és sóder depó szállítási partnere immáron több évtizede, ebből kifolyólag garantálni tudjuk, a napi legkedvezőbb építőanyag árakat.


Tégla szállítás Árak

Tégla szállítás Megrendelése


Miért jó Önnek, ha minket hív, tégla szállítással kapcsolatban:

– Az otthonából megrendelheti azon építőanyagokat amire éppen szüksége van, mi a megrendelést követően kiszállítjuk Önnek, fizetni csak a rendelési helyszínen kell.

– Magyarán nem kell elmennie egy tüzép telepre kifizetnie az építési anyagot, hanem cégünk ezt megelőlegezi, és a címre szállítás után ráér kifizetni.

– Természetesen a megrendelt áruról számlát viszünk, amit az árut kibocsájtó tüzép telepen állítanak ki, nekünk pluszban csak a szállításért fizet.

– Cégünk kisteherautókkal dolgozik Budapesten és környékén, ebből adódóan sehol nem kell a behajtási engedéllyel bajlódnunk.

Építési anyag, ömlesztett áru (Szóródó anyag) megrendelésének menete, szállítással együtt:

– Felhívja cégünket a kapcsolat menüpontban található telefonos elérhetőségeink egyikén, vagy közvetlen üzenetet is küldhet részünkre.

– Tájékoztatjuk Önt az aktuális építőanyagokkal kapcsolatos árakról, és természetesen tanácsot is adunk, amennyiben nem tudná pontosan mire is van szüksége.

– Amennyiben megbeszéltük a szállítandó építőanyaggal (Pl. Tégla, Homok, Sóder, Faáru, Cement, Zsákos építőanyag, stb.) kapcsolatos részleteket, cégünk kiszállítja Önnek a megrendelt árut.

– A megrendelés címén átadjuk a vevő részére a tüzép telepen kiállított építési anyagokról, ömlesztett áruról kapott számlát, amit cégünk felé a szállítási díjjal együtt kiegyenlít. Magyarán Ön kényelmesen otthonról megrendelheti az szállítást, nem kell fáradnia azzal a dologgal, hogy bejön a tüzép telepre kifizetni a szükséges építési anyagok árát, hanem ezt majd cégünk felé, a szállítási címen kiegyenlíti a fuvardíjjal együtt.

Hívjon minket bizalommal, minden kérdésben a segítségére leszünk!


Tégla szállítás Árak

Tégla szállítás Megrendelése


tégla szállítás budapesten, ömlesztett áru szállítás, vasáru szállításÉpítőanyag és ömlesztett áru szállítás budapestenTégla, ytong tégla, kavics , termőföld szállítás korrekt árakon, Budapesten és Pest megye számos településén egyaránt. Koncz 2004 Bt.

Comments are closed.