Sóder szállítás

Sóder szállítással kapcsolatos információk

 

– Sóder szállítással kapcsolatosan, cégünk foglalkozik ömlesztett és zsákos sóder szállításával is egyaránt.

– Zsákos sóder kiszerelése: 25 Kg/zsák , Mérete: 0-4 , 0-8 , 0-24 (osztályozott sóder)

Az ömlesztett sódert billenőplatós tehergépjárművekkel szállítjuk ki, minimális rendelés 0,5 köbméter, maximális rendelés 1,5 köbméter/kanyar.

– Amennyiben kevesebb mint 0,5 köbméter sóderre lenne szükségük az sem jelent problémát, mert arra ott a kisebb kiszerelésű zsákos sóder.

– A zsákos sóder nem csak kisebb kiszerelése miatt lehet sok esetben jobb választás, hanem például a belvárosi lakásfelújításoknál az emeletekre pillanatok alatt felhordható.

– Ömlesztett áru (Sóder, Homok, Murva, Termőföld, Kulé Kavics, Tört Kavics) szállításával kapcsolatosan állunk rendelkezésükre, korrekt szállítási és anyagárakkal.

– Építőanyag és ömlesztett áru szállítással kapcsolatos fő vállalási területünk Budapest és agglomerációja.

– Aktuális napi anyagárakkal (Sóder, Homok, Cement, Tégla, Zsákos Építőanyag, Faáru, stb.) kapcsolatosan érdeklődjön telefonon vagy email üzenetben.

– Cégünk több budapesti tüzép telep és sóder depo szállítási partnere már több évtizede, ebből kifolyólag garantálni tudjuk, a napi legkedvezőbb építőanyag árakat.

– Sóder és minden más egyéb ömlesztett áruszállítással kapcsolatos tevékenységünket 3,5 tonna össztömegű billenőplatós tehergépjárművekkel végezzük.

– Tehergépjárműveink össztömegéből adódóan külön behajtási engedélyt, sehová sem kell igényelnünk!


Sóder szállítás Árak

Sóder szállítás Megrendelése


Építőanyag és ömlesztett áru szállítás Budapesten, 3.5 tonna össztömegű tehergépjárművekkel.

Miért jó Önnek, ha minket hív építőanyag és ömlesztett áru szállítással kapcsolatban:

– Az otthonából megrendelheti azon építőanyagokat amire éppen szüksége van, mi a megrendelést követően kiszállítjuk Önnek, fizetni csak a rendelési helyszínen kell.

– Magyarán nem kell elmennie egy tüzép telepre kifizetnie az építési anyagot, hanem cégünk ezt megelőlegezi, és a címre szállítás után ráér kifizetni.

– Természetesen a megrendelt áruról számlát viszünk, amit az árut kibocsájtó tüzép telepen állítanak ki, nekünk pluszban csak a szállításért fizet.

– Cégünk kisteherautókkal dolgozik Budapesten és környékén, ebből adódóan sehol nem kell a behajtási engedéllyel bajlódnunk.

Sóder szállítás megrendelésének menete:

– Felhívja cégünket a kapcsolat menüpontban található telefonos elérhetőségeink egyikén, vagy közvetlen üzenetet is küldhet részünkre.

– Tájékoztatjuk Önt az aktuális építőanyagokkal kapcsolatos árakról, és természetesen tanácsot is adunk, amennyiben nem tudná pontosan mire is van szüksége.

– Amennyiben megbeszéltük a szállítandó építőanyaggal (Pl. Tégla, Homok, Sóder, Faáru, Cement, Zsákos építőanyag, stb.) kapcsolatos részleteket, cégünk kiszállítja Önnek a megrendelt árut.

– A megrendelés címén átadjuk a vevő részére a tüzép telepen kiállított építési anyagokról, ömlesztett áruról kapott számlát, amit cégünk felé a szállítási díjjal együtt kiegyenlít. Magyarán Ön kényelmesen otthonról megrendelheti az szállítást, nem kell fáradnia azzal a dologgal, hogy bejön a tüzép telepre kifizetni a szükséges építési anyagok árát, hanem ezt majd cégünk felé, a szállítási címen kiegyenlíti a fuvardíjjal együtt.


Sóder szállítás Árak

Sóder szállítás Megrendelése


Hívjon bizalommal, kollégáink minden kérdésben maximálisan a segítésükre lesznek!

Sóder szállítás Budapesten és Pest megye bizonyos településein, korrekt árakon, akár azonnal.Ömlesztett áru szállítás Budapesten és Pest megye számos településén, korrekt árakon, akár azonnal. Koncz 2004 Bt.Sóder és Homok szállítás Budapesten, 3.5 tonna össztömegű tehergépjárművekkel, akár azonnal. Koncz 2004 Bt.

Comments are closed.