Homok szállítás

Homok szállítással kapcsolatos információk:

 

Murva, Homok, Sóder szállítás Budapesten, akár azonnal. Ha építőanyag szállítás, akkor Koncz 2004 Bt.

– Az ömlesztett homokot billenőplatós tehergépjárművekkel szállítjuk ki, minimális rendelés 0,5 köbméter, maximális rendelés 1,5 köbméter/kanyar.

– Amennyiben kevesebb mint 0,5 köbméter homokra lenne szükségük az sem jelent problémát, mert arra ott a kisebb kiszerelésű zsákos homok(25 Kg/zsák).

Zsákos homok kiszerelése: 25 Kg/zsák , Mérete: 0-1 (mosott homok)

– A zsákos homok nem csak kiszerelése miatt lehet sok esetben jobb választás, hanem például lakásfelújításoknál a belvárosban, emeletre pillanatok alatt felvihető.Homok szállítás árak - Építőanyag és ömlesztett áru szállítás Budapesten - Koncz 2004 Bt.

Homok, Sóder, Murva, Termőföld, Kulé Kavics, Tört Kavics, és minden más egyéb építőanyag fuvarozással kapcsolatos fő vállalási területünk Budapest és agglomerációja.

– Aktuális napi építési anyag (Sóder, Homok, Cement, Tégla, Zsákos Építőanyag, Faáru, stb.) árakkal kapcsolatosan érdeklődjön telefonon vagy email üzenetben.

– Cégünk több budapesti tüzép telep és sóder depó szállítási partnere immáron több évtizede, ebből kifolyólag garantálni tudjuk, a napi legkedvezőbb építőanyag árakat.Homok szállítás Budapesten korrekt árakon, akár azonnal. Ha építőanyag szállítás, akkor Koncz 2004 Bt.

– Építőanyag és ömlesztett áru szállítás megrendelésével kapcsolatosan, megrendelőink részére tudunk bocsájtani, nyitott, zárt, és billenőplatós teherautókat egyaránt.

– Tehergépjárműveink össztömegéből adódóan (3,5 tonna) külön behajtási engedélyt, sehol sem kell igényelni!

– Ömlesztett áru (szóródó anyag) szállítással kapcsolatosan állunk rendelkezésükre korrekt szállítási és anyag árakkal, több mint 20 éve!

Ha építőanyag szállítás, akkor Koncz 2004 Bt.!


Homok szállítás Árak

Homok szállítás Megrendelése


Homok szállítással kapcsolatos információk:

– Az ömlesztett árut (Homok, Sóder, Kavics, Murva, Termőföld) kizárólag billenőplatós kisteherautóval szállítjuk ki, a gyorsan és praktikusabb munkavégzés érdekében.

– Építőanyag szállítással kapcsolatosan, rendelkezésükre tudunk bocsájtani zárt, nyitott és billenő platós kisteherautókat is.

– Telephelyünk Budapesten van (Dél-Pest), ebből adódóan az építőanyag szállítással kapcsolatos szolgáltatásaink fő területe a főváros és környéke.

– Tehergépjárműveink 3.5 tonna össztömegűek, így behajtási kötelezettség nélkül mehetnek a fővárosban és környékén.

– Az aktuális építőanyag árakról, kérjük telefonon vagy emailben érdeklődjön.

– A szállítandó építési anyag vagy ömlesztett áru összsúlya, maximum 2 tonna lehet kanyaronként.

Homok szállítás megrendelésének menete:

– Felhívja cégünket a kapcsolat menüpontban található telefonos elérhetőségeink egyikén, vagy közvetlen üzenetet is küldhet részünkre.

– Tájékoztatjuk Önt az aktuális építőanyagokkal kapcsolatos árakról, és természetesen tanácsot is adunk, amennyiben nem tudná pontosan mire is van szüksége.

– Amennyiben megbeszéltük a szállítandó építőanyaggal (Pl. Tégla, Homok, Sóder, Faáru, Cement, Zsákos építőanyag, stb.) kapcsolatos részleteket, cégünk kiszállítja Önnek a megrendelt árut.

– A megrendelés címén átadjuk a vevő részére a tüzép telepen kiállított építési anyagokról, ömlesztett áruról kapott számlát, amit cégünk felé a szállítási díjjal együtt kiegyenlít. Magyarán Ön kényelmesen otthonról megrendelheti az szállítást, nem kell fáradnia azzal a dologgal, hogy bejön a tüzép telepre kifizetni a szükséges építési anyagok árát, hanem ezt majd cégünk felé, a szállítási címen kiegyenlíti a fuvardíjjal együtt.

Hívjon bizalommal, kollégáink minden kérdésben maximálisan a segítésükre lesznek!


Homok szállítás Árak

Homok szállítás Megrendelése


Építőanyag és ömlesztett áru szállítás Budapesten. Korrekt árak, és kimagasló szakértelem.

Hozzászólások lezárva