Építőanyag szállítás Pesterzsébet (20. kerület)

Építőanyag és ömlesztett áru szállítás Pesterzsébet (20. kerület), korrekt szállítási és építőanyag árakon. Mindennemű építőanyagok szállítását vállaljuk (raklapos tégla, sóder, homok, murva, egyéb ömlesztett áru, faáru és vasáru, ytong, zsákos építőanyagok, zsákos beton, stb.) egész Budapesten, és több főváros környéki településen is dolgozunk. Kizárólag magas minőségű építőanyagok szállításával foglalkozunk, a zsákos építőanyagaink például kivétel nélkül KINGSTONE típusúak.

Cégünk nem kizárólagosan egy tüzép telep szállítója, hanem több tüzép teleppel és sóder depóval is napi kapcsolatban vagyunk, így tudjuk garantálni partnereink részére az éppen aktuális legkedvezőbb építési anyag és ömlesztett áruval kapcsolatos napi árakat. Bármilyen építőanyag szállítással kapcsolatos kérdésben állunk rendelkezésükre telefonon vagy emailben.

Építőanyag szállítás Budapest

Építőanyag és ömlesztett áru szállításának megrendelése röviden:

– Felhív minket valamelyik telefonos elérhetőségünkön.

– Kollégáink tájékoztatják az Önt érdeklő építési anyagok aktuális árairól.

– Amennyiben konkrét megrendelés történik, tájékoztatjuk Önt a szállítás költségéről, a megrendelés címe szerint. A megrendelés címén kizárólag a teherautó mellé pakolunk. Emeletre történő felhordást, vagy egyéb udvarra történő behordást nem vállalunk.

– Az építőanyagok árát 100.000 Ft-os értékhatárig megelőlegezzük, így Önnek nem kell külön befáradni a tüzép telepre megvenni az árut, hanem ráér a megrendelés helyszínén a sofőrünknek kifizetni, az előzetes megbeszélt szállítási díjjal együtt.


 

Megrendelőink rendelkezésére tudunk bocsájtani nyitott, zárt és billenőplatós tehergépjárműveket is egyaránt. Kizárólag 3.5 tonna össztömegű kisteherautókkal dolgozunk, ebből adódóan az esetleges behajtási engedély beszerzésével sehol sem kell bajlódnunk.

Mint azt már a bemutatkozónkban is említettük, a belföldi közúti árufuvarozás területén, több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk. Főbb profiljaink között van még az építési hulladékok elszállítása (Zsákos sittszállítás). Ezen tevékenységünket nem konténerek kihelyezésével végezzük, hanem az elvitetni kívánt építési törmeléket kisteherautókkal szállítjuk el, és saját kezűleg pakoljuk fel.

Építőanyag szállítás Budapest

A zsákos sittszállítást is szinte kizárólagosan a fővárosban végezzük, főleg a belsőbb kerületekre koncentrálódik a megrendeléseink nagy része, ugyanis ezen területekre a konténerek kihelyezése elég macerás, vagy egyáltalán nem megoldható. Ilyenkor szoktak minket hívni, és mi rugalmasan, rövid idő alatt elszállítjuk az összegyűlt építési hulladékot, sittet.

Önnek a felgyülemlett sitt és építési törmelék lehordással sem kell bajlódnia, mert kollégáink természetesen kérésre az emeletekről, vagy pincékből is kihordják, és ezután tehergépjárművel elszállítják. Nem kell bajlódni konténer kihelyezésével, és nem kell külön területfoglalási engedélyt igényelni, mert nincs rá szükség az általunk végzett sittszállításnál.

Ezen felül cégek és magánszemélyek részére vállalunk az egész ország területén raklapos áruszállítást, és minden egyéb áruszállítást is, kivéve veszélyes áru, élő állat, és élelmiszer szállítást.

Keressen minket bizalommal, mi garantáltan a tudásunk maximumát fogjuk nyújtani!

Építőanyag szállítás Budapest

Comments are closed.