Cementszállítás

Cementszállítással kapcsolatos információk:

 

–  Rendelhető zsákos cement fajták: Váci Cement és Rapid Cement (Szlovák)

–  A Váci Cement különböző erősségekben is rendelhető.

–  Zsákos cement kiszerelése: 25 Kg , egy raklapon 56 zsák van, ami 14 mázsa.

–  Természetesen amennyiben kevesebb mennyiségre lenne szükségük az sem jelent problémát, mert akár 1-2 zsákkal is kiszállítunk igény szerint.

–  Zsákos cement, és minden más egyéb építési anyag szállításával kapcsolatosan állunk rendelkezésükre, korrekt szállítási és építőanyag árakkal.

–  Ömlesztett áru és minden más egyéb építőanyag szállítással kapcsolatos fő vállalási területünk, Budapest és agglomerációja.

– Aktuális napi építési anyag (Sóder, Homok, Cement, Tégla, Zsákos Építőanyag, Faáru, stb.) árakkal kapcsolatosan érdeklődjön telefonon vagy email üzenetben.

– Cégünk több budapesti tüzép telep és sóder depo szállítási partnere immáron több évtizede, ebből kifolyólag garantálni tudjuk a napi legkedvezőbb építőanyag árakat.

–  Építőanyag és ömlesztett áru szállítással kapcsolatosan, megrendelőink részére tudunk bocsájtani, nyitott, zárt, és billenőplatós teherautókat egyaránt.

–  Tehergépjárműveink össztömegéből adódóan (3,5 tonna) külön behajtási engedélyt, sehol sem kell igényelni!

Ha építőanyag szállítás, akkor koncz 2004 Bt.!


Cement szállítás Budapesten és Pest megye bizonyos településein, korrekt árakon. Ha építőanyag szállítás, akkor koncz 2004 Bt.


Cementszállítás megrendelésének menete

 

– Felhívja cégünket a kapcsolat menüpontban található telefonos elérhetőségeink egyikén, vagy közvetlen üzenetet is küldhet részünkre.

– Tájékoztatjuk Önt az aktuális építőanyagokkal kapcsolatos árakról, és természetesen tanácsot is adunk, amennyiben nem tudná pontosan mire is van szüksége.

– Amennyiben megbeszéltük a szállítandó építőanyaggal (Pl. Tégla, Homok, Sóder, Faáru, Cement, Zsákos építőanyag, stb.) kapcsolatos részleteket, cégünk kiszállítja Önnek a megrendelt árut.

– A megrendelés címén átadjuk a vevő részére a tüzép telepen kiállított építési anyagokról, ömlesztett áruról kapott számlát, amit cégünk felé a szállítási díjjal együtt kiegyenlít. Magyarán Ön kényelmesen otthonról megrendelheti az szállítást, nem kell fáradnia azzal a dologgal, hogy bejön a tüzép telepre kifizetni a szükséges építési anyagok árát, hanem ezt majd cégünk felé, a szállítási címen kiegyenlíti a fuvardíjjal együtt.

 

“Kizárólag minőségi zsákos cement szállításával foglalkozunk”

Hívjon bizalommal, kollégáink minden kérdésben maximálisan a segítésükre lesznek!

Ha építőanyag (Cement) vagy ömlesztett áru szállításra lenne szüksége, akkor hívjon minket. Koncz 2004 Bt. - Garantált megoldásokat szállítunk.

Építőanyag és ömlesztett áru szállítás Budapesten, korrekt árakon, akár azonnal.Cement szállítás Budapesten akár azonnal, 3.5 tonna össztömegű tehergépjárművekkel, korrekt árakon.

Építőanyag szállítás Budapesten. Cement szállítás akár azonnal. Koncz 2004 Bt - Garantált megoldásokat szállítunk.

Comments are closed.